Свечено врачување на наградата за книжевен опус „СОВРЕМЕНОСТ“ за 2012 г.

На ден 10.08.2012 во 12 часот, во просториите на Македонското научно друштво – Битола ќе се одржи свечено врачување на наградата за книжевен опус „СОВРЕМЕНОСТ“ за 2012 година на писателот РАДОВАН П. ЦВЕТКОВСКИ.