Излезе од печат книгата “Одбрана на македонизмот”

Излезе од печат книгата “Одбрана на македонизмот” од авторот Александар Литовски во издание на МНД Битола.На ден 30.07.2012 год. по тој повод се одржа прес-конференција во просториите на МНД.