Настап на вокално инструменталниот состав “”Ad Libidum art ” и хрватската клапа „Cantores Maruli“

Вокално инструменталниот состав “”Ad Libidum art “при Македонското научно друштво – Битола во склоп на Битолското културно лето ќе настапи во Офицерскиот дом, понеделник 02.07.2012 со почеток во 20:30 часот.

Исто така на ден  29.06.2012 , со почеток во 20 часот во НУ Завод и Музеј – Битола ќе настапи хрватската клапа „Cantores Maruli“ kако гости на Центарот за применети уметности.