Промоција на збирката поезија ” Татковски крилести мечтаења”

На ден 14.07.2012 г. (сабота) во 19.00 часот во салата за промоции на НУУБ “Св. Климент Охридски” – Битола,Македонското научно друштво – Битола Ве поканува на промоција на збирката поезија ” Крилести татковски мечтаења” од авторите Драгица и Мице Димовски.