Промовирана книгата „Стапалки“ од авторот д-р Даниела Андоновска Трајковска

МНД-Битола приреди промоција на книгата „Стапалки“ од авторот, професор д-р Даниела Андоновска Трајковска.

Книгата чиј издавач е МНД-Битола, ја промовираа Милица Радевска Димитријовска и Елизабета Јончиќ.