Пристапно предавање и врачување на Повелба на проф. д-р Петер Рау

На ден 26.12.2012 (среда) во 13 часот ке се одржи:

  • Пристапно предавање на тема: “Перцепцијата за Вагнер кај Ниче и Томас Ман” од страна на проф.д-р Петер Рау
  • Врачување на Повелба на проф.д-р Петер Рау за посечен член на МНД-Битола.