Промоција на книгата “Мојот свет”

На ден 28.05.2012 год. во 12:00 ке се одржи промоција на книгата “Мојот свет” од авторот Слободанка Николовска.

Промотор: Д-р Вера Стојчевска Антиќ

Конференсие и рецитација: Билјана Талевска Димко

Место: Сала за промоции во НУУБ “св.Климент Охридски”-Битола