Промоција на книгата “За свеста и совеста”

На ден 18.12.2012 год. во 12:00 во малата сала на НУ Завод и музеј Битола се одржа промоција на книгата “За свеста и совеста” од авторот Александар Литовски, член на МНД Битола.

Промотор: проф.д-р Ферид Мухиќ