Посета на проф. д-р Иван Василев извршен директор на FNTS Union of Electronics, Electrical Engineering and Telecommunications (CEEC)

На 03.05.2012 год. во 9:00 часот во посета дојде проф. д-р Иван Василев извршен директор на FNTS Union of Electronics, Electrical Engineering and Telecommunications (CEEC) во придружба на членот на МНД проф. д-р. Димитар Најденов. Докторот Василев се интересираше за активностите на МНД и по тој повод Претседателот на МНД му додели едно Јубилејно CD за работата и активностите на МНД во изминатите 50 – години.