Интерфест- тридецениски културен белег на Битола

Почитувани,

Ни претставува чест и задоволство да Ве поканиме да присуствувате на настан организиран од МНД-Битола во соработка со КИЦ Битола:
 Tематска вечер: Интерфест- тридецениски културен белег на Битола, 
кој ќе се одржи на 09.10.2023 г.(понеделник) со почеток во 18:00 часот во Офицерски дом- Битола, на кој ќе се зборува за растот и значењето на Интернационалниот фестивал на класична музика Интерфест преку музичките искуства и залагања на брачниот пар Шперовиќ-Рибарски и нивните гости.
Ве очекуваме