Јавна презентација на Програмата на МНД – Битола за 2021 година

Претседателот и потпретседателот на МНД – Битола д-р Невена Груевска и д-р Сашо Кочанковски на прес конфренција ја претставија Годишната програма за работа во 2021 година. Фокус ќе биде јубилејот 100 години од раѓањето на академик Блаже Конески.