Ученици и наставници од ОУ „Даме Груев“-Битола во посета на МНД-Битола

Ученици и наставници од ОУ „Даме Груев“-Битола во посета на МНД-Битола

Во рамки на месецот на науката, ученици и наставници од основното училиште „Даме Груев“-Битола реализираа посета на МНД-Битола и ја погледнаа изложбата на ретки книги. Во знак на благодарност, директорката д-р Роза Јовановска додели благодарници на д-р Марјан Танушевски и д-р Мимоза Богданоска Јовановска.