Средба со министерката за култура д-р Ирена Стефоска

Претседателката на МНД- Битола д-р Невена Груевска, заедно со претходниот претседател проф. д-р Марјан Танушевски, остварија средба со министерката за култура проф. д-р Ирена Стефоска на која ја запознаа со активностите на МНД-Битола и изразија благодарност за досегашната соработка.