Состанок на Одделението за применети науки и медицина

Почитувани,

Ве известуваме дека Одделението за применети науки и медицина при МНД Битола ќе одржи состанок на 24.10.2012 год.(среда) ,во просториите на МНД со почеток во 14 часот.