Промоција на книгата „Чекорење низ пеколот“

На ден 06 декември 2012 (четврток) во 12.00 часот во салата за промоции на НУУБ “Св. Климент Охридски” – Битола,се одржа промоција на книгата „Чекорење низ пеколот“ Автор Димитар Богдановски Промотор Добре Тодоровски По тој повод Ве покануваме да присуствувате