Донаторска акција во Кичево

Во Кичево се одржа хуманитарна донаторска акција за донирање на околу 1.500 книги во две Основни училишта. Македонското Научно Друштво учествуваше со донација од 45 книги потпомагајќи ја активноста на Лајонс клубот од Битола и Кичево.