Промоција на книга, 16 Март 2012 год.

На 16 Март 2012 год. во малата сала на НУ Центар за култура-Битола во 19:00 часот ќе се одржи промоција на книгата “Предизборни коалиции во Р.Македонија” од авторот М-р Виктор Димовски

Промотори: проф. д-р Ѓорѓи Тоновски, проректор на Универзитетот ФОН и м-р Дане Талески.