Соработка меѓу МНД-Битола и Здружение „Сајанс“-Велес

МНД-Битола почна соработка со Здружението „Сајанс“-Велес, иницирана од д-р Невена Груевска, поранешен член на УО на МНД-Битола, а сега член на Уредувачки Совет. Според програмата, двете здруженија ќе го реализираат проектот „Науката, човеково право“ кој на Светскиот ден на науката ќе резултира со Договор за меѓусебна соработка.

 

Close Menu