Промоција на „Современи дијалози“ бр. 9

На 02.12.2021 год. Македонското научно друштво – Битола и Редакцијата на меѓународното списание за култура, литература, драмска уметност, филм и издаваштво „Современи дијалози” организираа промотивен настан по повод излегувањето од печат на бр. 9 од ова списание. Дел од членовите на МНД-Битола како и автори чии дела се застапени во овој број беа гости на овој настан.