НАГРАДА „4-ти НОЕМВРИ“ за МНД-БИТОЛА – НАЈВИСОКО ПРИЗНАНИЕ НА ОПШТИНА БИТОЛА

Со одлука на Управниот одбор на Фондот за наградата „4-ти Ноември“, МНД-Битола годинава е добитник на највисокото признание на Општина Битола во категоријата наука, образование, култура и уметност.